1K
2019-04-01 1006 瀏覽
約朋友食飯呢度都係其中一個選擇, 而基本上只食Semi Buffet (HK$148) 已經飽左! 最平既主菜只需要加 HK$20, 不過堅食唔晒, 所以以後嚟食 Lunch 都只係食 Buffet 就算! 坐近窗邊仲可以有海景, 好舒服, 好悠閒! 有湯, 幾款麵包, 沙律, 冷盤小食, 火腿拼盤, 芝士拼盤, 甜品, 蛋糕, 雪糕…等等! 當日係南瓜湯, 配上鬆軟麵包! 記得以前牛油有2款, 其中一款好香好濃味, 而家得番一款普通牛油! 芝士拼盤絶無欺場, 有3-4款選擇, 仲有提子同提子乾! 冷盤有日, 泰等多款選擇, 最愛黑松露薯仔沙律 & 鵝肝醬多士, 細細件, 好香濃! 甜品有 Crème Brulee, Trimisu, Brownies, 幾款Cheese Cake, 都算多選擇, 質素仲唔差架! 包一杯飲品, 咖啡係我永遠首選, 好香濃, 好幼滑!  註: 以前有堂煎 Pancake 而家無左有點小失望
坐近窗邊仲可以有海景, 好舒服, 好悠閒!

芝士拼盤絶無欺場, 有3-4款選擇, 仲有提子同提子乾!
包一杯飲品, 咖啡係我永遠首選, 好香濃, 好幼滑!

註: 以前有堂煎 Pancake 而家無左有點小失望