2023-08-09
今日又係做做下野想去食左下午茶,唔係因為餓,係真係想搵個地方放空,輕鬆下,宜間cafe想去好耐,雖然我好多地方都好想去試🤣🤣🤣雜莓配自家制藍莓醬牛角窩夫 🧇🧇$62我係窩夫打手,由其牛角窩夫,幾飽我都係食到,先講佢d莓,講真平時自己買唔係日本種士多啤梨都唔甜,但今日宜個ok wor,甜 wor,但當然唔係日本種個d甜啦,但窩夫真係偏硬,唔夠鬆軟,我諗佢入機前噴唔夠水,牛角包點整都好食🥐🥐手沖咖啡 $80☕️Costa Rica Canet Musician Series Bach我係一個怪人,我成日去cafe都鐘意飲手沖,但通常飲手沖都會有自己喜好,通常咖啡師都會問要Fruity定Nutty d,我就好衰🤣🤣,我會問返咖啡師如果你,你今日想飲邊款,唔係唔想聽佢介紹,而係我想試下沖出嚟我感唔感覺,我唔係專業評咖啡,我係想飲咖啡感覺,可能好玄,但宜個係生活態度,今日佢地本身介紹我飲莫札特,利申我真係唔專,之後佢話原來冇貨就介紹左另一款,熱飲果味好明顯,但當個咖啡攤凍左變左茶感重,好鐘意宜個感覺😍
雜莓配自家制藍莓醬牛角窩夫 🧇🧇$62
手沖咖啡 $80☕️