2011-12-03
Harlan's當在尖沙咀街頭想想中午應到那兒吃的時侯, 友人提議Harlan's 半自助的午餐, 記得其他朋友也介紹過這地方, 話好舒服同好有悠閒Feel 好, 出發!!Where dining is an experience, let's see我地選的餐包括了自助頭盤沙律吧, 主菜, 甜品同飲品食物種類同其他類似型式的餐廳相比, Harlan's 算多同質量高Buffet 枱都有職員睇往不時補充下同打理下, 不會變得一團糟的.暖暖的麫包, 脆片好正頭盤有沙津菜, 巴馬火煺, 蜜瓜, 煙三文魚, 立鱼, 汁煮雞, 牛片, 芝士盤, 原隻生果(未去皮),迷你Pizza, 肝醬多士等等............ 沙津菜非常新鮮, 可以多吃點.煙三文魚太鹹巴馬火煺有即刻機切同人手切好正, 好濃香火煺味蜜瓜, 有橙同綠色, 夠甜汁煮雞, 牛片 肉質太粗, 小小似香口膠咁主菜我選了魚, 無咩魚味佔計雪得太久了, 個汁較重茄味對這雪味重的魚如果用點香草牛油檸檬可能較好甜品藍莓Mousse配芒果雪巴藍莓重加上芒果雪巴的清新好配咖啡, Fresh Brew的好香濃, 仲有件小曲奇在旁, 有心思服務
我地選的餐包括了自助頭盤沙律吧, 主菜, 甜品同飲品
迷你Pizza, 肝醬多士等等............
沙津菜非常新鮮, 可以多吃點.
煙三文魚太鹹
巴馬火煺有即刻機切同人手切好正, 好濃香火煺味
蜜瓜, 有橙同綠色, 夠甜
汁煮雞, 牛片 肉質太粗, 小小似香口膠咁
對這雪味重的魚如果用點香草牛油檸檬可能較好
藍莓重加上芒果雪巴的清新好配
服務好好水杯永遠有水的, 一坐底會介紹下食物, 職員好有禮貌, 效率又高
食物來之前會提點, 清理一下抬面.
雖然個魚有小小失望, 但沙津吧都唔錯, 我會再去試