2016-02-26 1282 瀏覽
我有朋友係呢間餐廳做,佢同我推介Love Cafe情人節晚餐之後,諗諗下每人都係二百幾姐,最後決定左油麻地拉斐特既love cafe食情人節大餐。同男朋友去到見到婚禮公司,佢驚左陣,以為我俾壓力佢,哈哈!我覺得呢間餐廳既服務態度真心吾錯,個waiter會好nice甘幫我地帶去座位度,仲會主動甘拉椅子,仲會好快甘上menu,全程都好有禮貌。講番食物先,我地2個點左個心形牛扒同雞,牛扒外表吾錯,食落都吾會太硬嘅,係我鐘意既熟度6成。而隻雞都香口既,咬落去個皮就脆脆地,幾好食架!不過雞嘅份量就吾係好足夠,我就啱啱好,但係男朋友話吾太飽,所以建議男仔可以選擇食牛扒。大家可以參考一下我嘅建議。同埋,個前菜火腿沙律就不過不失,都ok既甜品~香檳啫哩,靚就幾靚la~不過但係個味就係有啲怪怪地,食落苦苦地,希望佢地可以改善下就最好最後整體我會比6,7分佢地既。
同男朋友去到見到婚禮公司,佢驚左陣,以為我俾壓力佢,哈哈!

子,仲會好快甘上menu,全程都好有禮貌。

心形牛柳
而隻雞都香口既,咬落去個皮就脆脆地,幾好食架!
燒春雞
同埋,個前菜火腿沙律就不過不失,都ok既
,希望佢地可以改善下就最好
香檳啫哩
最後整體我會比6,7分佢地既。
2016-02-14
慶祝紀念