2023-02-14 259 瀏覽
適逢今年情人節 老公話大家平時湊仔都辛苦啦,不如出去食餐好嘅 情人節前夕,度度都book唔到位住荃灣區嘅我哋為咗食完早啲返屋企,所以都係荃灣區揀 睇下邊間有位 最初諗住咁好彩book到位應該都麻麻哋 點知有驚喜呢間唔係任食係單點 情人節正日晚市都有七折而且質素很好環境亦好坐得舒服 唔似普通任食餐廳咁張枱好細張坐得好迫好物好唔自在 店員同老闆都好好,夜晚行出來,總台同我哋打招呼 講情人節快樂 呢間餐廳仲有好多VIP房可以包場湯底多選擇,亦都唔貴鴛鴦湯底$88唔使加錢一邊松茸湯一邊沙嗲湯松茸湯底好香 有好多竹笙 沙嗲湯不過不失正常二人食 餃可以叫半份 唔洗食咁大份 叫多啲唔同野試下四色丸好特別,彈牙好味 大大粒 手切牛小排 排得好靚好靚呀 厚度,切得啱啱好今年情人節無花收 收雪「花」牛😂😂🤭🤭Like 社交平台仲送小食 小食一啲都唔小呀 好大份 食曬都冇影相 因為好好味 原價都唔算好貴 再加全單7折 埋單仲抵過任食 而且係高質過任食 今個情人節 有一個很好的用餐經驗 好開心 祝大家情人節快樂門口backdrop仲好靚,好切合情人節
呢間唔係任食係單點 情人節正日晚市都有七折
湯底多選擇,亦都唔貴

鴛鴦湯底$88唔使加錢
一邊松茸湯一邊沙嗲湯
松茸湯底好香 有好多竹笙 沙嗲湯不過不失正常
二人食 餃可以叫半份 唔洗食咁大份 叫多啲唔同野試下

四色丸好特別,彈牙好味 大大粒

手切牛小排 排得好靚好靚呀
厚度,切得啱啱好
今年情人節無花收 收雪「花」牛😂😂🤭🤭

今個情人節 有一個很好的用餐經驗 好開心 祝大家情人節快樂
門口backdrop仲好靚,好切合情人節