2018-02-12
情人節向來都唔喺2月14日先慶祝😎深愛的話,天天都是情人節啦!所以L小姐同我日前已經開始慶祝,日前就貪得意去咗旺角😝😝試呢個層層浪漫套餐!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀💘💘💘快人快語💘💘💘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀*️⃣新麻蒲單單於韓國已經有多達430間分店,其分店更加遍佈世界各地,本港店內裝潢主要仿照韓國分店而成,而味道則遵照韓國傳統,J先生特別欣賞其爐邊烤蛋,比一般燒肉店嫩滑!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀*️⃣一般本港既韓燒都會有韓國Oppa駐場,不過旺角分店就清一色香港型男,所以迷戀韓仔既你,請移玉步去銅鑼灣分店吧!😝😝⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀💘💘💘慢慢品,快快評💘💘💘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀1⃣層層浪漫情人節2人套餐💲498💭第一層暖暖心型紫菜包飯😳😳💭飯比一般厚,所以口感一般😣😣💭但配合埋自家泡菜味道都唔錯🤤🤤💭五花韓牛韭菜卷好濃牛味😍😍💭而且配合韭菜食顯得無咁油膩😆😆💭不過要燒得比較有技巧,韭菜易燒焦😳💭二東特技牛仔骨油脂豐富😍😍💭而且分量十足,配合酸醬油食最夾🤤💭新麻蒲特級牛仔骨牛味好濃😭💭但口感唔夠入口即溶😣😣💭所以適宜包生菜而食😳😳💭甜品糖豆雪花冰d朱古力脆脆好
深愛的話,天天都是情人節啦!
所以L小姐同我日前已經開始慶祝,
日前就貪得意去咗旺角😝😝
試呢個層層浪漫套餐!
💘💘💘快人快語💘💘💘
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💘💘💘慢慢品,快快評💘💘💘⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1⃣層層浪漫情人節2人套餐💲498
💭第一層暖暖心型紫菜包飯😳😳
💭飯比一般厚,所以口感一般😣😣
💭但配合埋自家泡菜味道都唔錯🤤🤤
💭五花韓牛韭菜卷好濃牛味😍😍
💭而且配合韭菜食顯得無咁油膩😆😆
💭不過要燒得比較有技巧,韭菜易燒焦😳
💭二東特技牛仔骨油脂豐富😍😍
💭而且分量十足,配合酸醬油食最夾🤤
💭新麻蒲特級牛仔骨牛味好濃😭
💭但口感唔夠入口即溶😣😣
💭所以適宜包生菜而食😳😳
💭 甜品糖豆雪花冰d朱古力脆脆好香🤤🤤
💭同煉奶雪花冰好夾,西瓜味雪條都幾清新🤣
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔘重有兩杯飲品跟餐,可以適當去膩
🔘想再浪漫d,可以$128追加芝士焗原隻龍蝦
🔘平心而論,呢個套餐喺無自家既放題咁抵😝
🔘但勝在意頭十足,男士們又少一個煩惱啦😎