第一次寫食評, 就比左呢間餐廳 因為呢間係我係香港少有覺得性價比極高的餐廳, 我係情人節正日去食, 先睇睇佢個menuHK$298一位有前菜, 湯, 主菜, 甜品, 係情人節簡直係良心價 因為之前未去過, 都係係openrice 見到評價唔錯, 所以就諗住試下, 價錢唔太貴, 事前期望都唔敢咁高,誰不知質素十分唔錯 生蠔一客有3隻 正常水平 無驚喜主菜#1 美國肉眼 五成熟: 表面煎得好香, 肉真係五成熟, 無overcook, 而且有肉味, 十分出色 主菜#2 香煎豬扒配焦糖蘋果醬: 食落一d都唔un, 配埋蘋果醬一齊食清新, 但可惜較多肥膏, 個人比較中意主菜#1 美國肉眼多d最後甜品 不過不失總括黎講 前菜, 湯, 甜品未有驚喜, 但主菜好抵讚 係呢個價錢黎講好抵食

誰不知質素十分唔錯

生蠔一客有3隻 正常水平 無驚喜