2018-02-20 124 瀏覽
情人節出又一城睇戲,以為實好多人啦,又唔算WOR,可能而家無乜人會請假過節不過我都係等緊放下晝的另一半,一支弓自己搵野食。時間都幾趕,所以一拎完飛就要即刻搵野食。咁戲院門口就有兩間餐廳,我就揀佐呢間SWEETOLOGY,因為有我最鐘意食的ALL DAY BREAKFAST, 仲要唔多人唔使等,咁梗係即入啦,話曬情人節一支弓食野都有點古怪~淨係睇個餐牌,無懸念咁揀英式ALL DAY BREAKFAST, 我最愛。先黎係個沙律,都幾多,全生果幾FRESH, 係咪見我一個人可憐所以俾咁多我呢....其實我有人約的,未到者~跟住黎杯咖啡,慣佐乜都唔落,夠味又提晨~主菜黎啦,鐘意ALL DAY BREAKFAST 係因為乜都有,我自己心目中最理想係一定要有蛋,無論剪定炒,呢個仲有牛角包,夠曬全面,同埋條腸真係都幾大條又野味。仲有沙律菜BALANCE 下,唔會太罪惡~成個餐連埋加1 都唔使90 ,上菜都算幾快,環境又唔差,仲要係呢D大商場位置,真係算抵。以前黎親又一城都係去EXP,而家又有多個選擇了。
不過我都係等緊放下晝的另一半,一支弓自己搵野食。
跟餐咖啡
跟住黎杯咖啡,慣佐乜都唔落,夠味又提晨~
英式全日早餐
2018-02-14
$90 (早餐)
跟餐咖啡
英式全日早餐