2024-04-08 104 瀏覽
講開食PIZZA,我地真係對PizzaExpress情有獨鐘😍原來不知不覺今年係踏入59周年紀念,佢地為咗慶祝 59歲生日,新款式用上黑白間條元素推出 ,我地當然要去試下啦👉🏻PizzaExpress 間條薄餅👉🏻蒜香牛油蜆雙色意粉👉🏻特大朱古力榛子麵包球配奶蓋雪糕咖啡 現凡惠顧任何主食,仲可以$59 優惠價享用以上美食🤩🤩🤩PizzaExpress 亦推出四款全新特飲👉🏻薑蜜檸檬蝶豆花特飲👉🏻芒果熱情果特飲👉🏻芝味意式藍梳打👉🏻芝味香橙茶現凡惠顧第二杯特飲即可享半價優惠▪️蟹肉芝士脆片▪️啖啖蟹肉醬鋪在芝士脆片上,脆口惹味😋▪️PizzaExpress黑白間條 Pizza▪️第一次見,非常特別,黑色其實墨汁黑蒜醬,味道香濃,配上餅底的白汁和 MozzarellaCheese,味道出奇地夾▪️蒜香牛油蜆雙色意粉▪️蒜香牛油蜆意粉加咗墨汁意粉一變成黑白意粉,配合品牌經典。牛油蜆配上蒜蓉、白酒和辣椒碎,炒得好香又惹味▪️芒果熱情果特飲▪️用上芒果、百香果和荔枝調配而成,感覺好Fresh▪️血橙梳打特飲▪️新鮮橙肉,配上梳打水,食完pizza飲真係解渴▪️特大朱古力榛子麵包球配奶蓋雪糕咖啡▪️榛子包🔥熱辣辣,裏面全
👉🏻PizzaExpress 間條薄餅

👉🏻芝味意式藍梳打
👉🏻芝味香橙茶
現凡惠顧第二杯特飲即可享半價優惠

▪️蟹肉芝士脆片▪️
啖啖蟹肉醬鋪在芝士脆片上,脆口惹味😋

▪️PizzaExpress黑白間條 Pizza▪️

▪️蒜香牛油蜆雙色意粉▪️

▪️芒果熱情果特飲▪️
用上芒果、百香果和荔枝調配而成,感覺好Fresh

▪️血橙梳打特飲▪️
新鮮橙肉,配上梳打水,食完pizza飲真係解渴

▪️特大朱古力榛子麵包球配奶蓋雪糕咖啡▪️
榛子包🔥熱辣辣,裏面全部都係朱古力榛子餡,奶蓋雪糕咖啡層次分明,配埋麵包食,真係好邪惡,但我鍾意😍

🤩一齊去PizzaExpress慶祝呢個大日子啦🤩
蟹肉芝士脆片