2023-09-24
▫️ Fettucine Uni Carbonara($258)👉🏻呢個海膽意粉真係不得了😳有時海膽意粉會係配白汁但上面加兩粒海膽,但呢個意粉係真係沾滿咗好濃味嘅海膽醬汁,而面頭嘅海膽都唔少,有6粒左右👉🏻 海膽質感好飽滿,味道鮮甜,意粉係我最鍾意嘅闊條面,食得出係手工意粉,超級之煙韌同掛汁!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️Smoked Iberico Pork Collar($278)👉🏻梅花肉外皮燒到脆卜卜,肉質超腍超嫩滑,真真正正外脆內軟,仲好Juicy添!配料仲有沾滿醬汁嘅茄子同菇,可以解膩☺️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️Wagyu Ox Tongue ($148)👉🏻牛舌超厚切,有5大粒,外皮煎到焦脆絲香口,咬落去肉質超嫩,顏色亦都好粉嫩,口感超爽口彈牙😍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️——————環境:餐廳細細,燈光偏暗,幾有氣氛,綠色盆栽嘅裝飾令到成個vibe好舒服.評分:9/10.平圴消費:~$400
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️Wagyu Ox Tongue ($148)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
——————