上個星期六,與家人一齊去食晚飯👨‍👩‍👧‍👦一齊慶祝生日就揀咗呢間位於大角咀嘅中菜館 ——盈圖。因為聽咗朋友嘅推介,加上佢哋嘅評價都不錯,所以就揀咗佢嚟食飯,結果真係食到好滿足👍🏻👍🏻。推介超值乳豬龍躉宴。本身仲諗住如何揀菜,點知成餐都幫我哋諗到晒😉,每一道菜式嘅質素都好高,令到人食到lam lam 脷👅,真係物超所值!鴻運乳豬全體唔單止賣相吸引😍,燒得剛剛好,肉質鮮嫩又香滑,食落去真係感覺好滿足,家人都讚唔絕口👍🏻。沙律海皇卷份量剛剛好,口感豐富。再嚟就係海皇魚肚燴燕窩,用料豪華,好味同美味一樣出奇 😬。龍蛟皇螺鮑片扣鵝掌加上揚州炒飯,食得我哋好滿足,好完美,大大的享受啊 🤘🏻。最後,要特別讚揚餐廳嘅佈置唔單止簡潔大方,而佢哋個服務團隊都相當專業。每道菜式嘅時間控制得好好,以確保我哋有最好嘅享受👍🏻👍🏻。總括嚟講,如果你想要尋找一間有心思嘅中菜館,盈圖一定係你首選✨️😄