餐廳: 大家樂 (葵涌廣場)
資訊:

Tea-time見肚餓, 就落葵涌廣場搵食。突然想食西多, 第一時間諗起大家樂!原來大家樂轉左餐牌, 當中既西多亦轉左做流沙奶黃,望個名又幾吸引, 就order呢個外賣返屋企食啦!$25 西多連野飲, 價錢可接受買左飛之後行去取餐部等顯示屏show no.取餐見到自己張飛個no., 就行去比入面個丫姐, 點知佢一句話 “睇no.啦!” 隨即掉返張飛比我就走開左,我意為自己睇錯, 我就再對多次! 個no. 明明岩! 我就再比另一個男職員, 佢又係好冇禮貌叫我自己對no.!我就反駁話你地咪禁左show我個no. 出黎囉! 如事者, 又係冇理我轉身搞其他野我就望下個櫃面, 根本我個餐都未出, 就show個NO.誤導人!正當我嬲嬲地時, 有個客又係好勞氣咁同我講 “呢度冇服務GA!!! 頭先我問個丫姐, 仲答我宜家我食飯時間! 做咩問我?!!!”跟住個客自己PACK外賣,嬲嬲地真係要影低相出POST!!!食物方面, 個流沙奶黃西多 賣相算係咁啦, 中心位都做到半流沙, 另外有練奶可以自行再調甜度,食物方面還可以, 但呢度既服務態度真係要多多改善!

原來大家樂轉左餐牌, 當中既西多亦轉左做流沙奶黃,
望個名又幾吸引, 就order呢個外賣返屋企食啦!

$25 西多連野飲, 價錢可接受
買左飛之後行去取餐部等顯示屏show no.取餐

跟住個客自己PACK外賣,

嬲嬲地真係要影低相出POST!!!

另外有練奶可以自行再調甜度,

食物方面還可以, 但呢度既服務態度真係要多多改善
2019-09-16