2021-07-18
真係超級好食既沙嗲牛肉麵,超級推介~🍜沙嗲牛肉炸麵+太陽蛋 $50汁醬 肉款 麵底 全部自由配搭先講面底先啦 因為成個主食價錢都base麵底麵底:湯麵$38 /撈麵$38 / 炸麵$45汁醬:沙嗲汁 / 香濃黑椒 / 匈牙利汁肉款:牛肉 / 牛脷+$5 / 牛頰肉+$5加蛋+$5而我選擇既係炸麵 因為一黎覺得比較特別 二黎炸麵感覺上無咁溜(膩)果然 真係超級好食 對於平時細食既我 竟然成碗食哂 仲食埋隻太陽蛋呀🍳 真係好正呀炸麵入口好脆 配上佢嫩滑既牛肉 加埋濃濃既沙嗲汁 直頭係100分 不過依個麵有少少唔好既位係 唔可以食得太慢 因為當你差唔多食淨底碗最底既麵 你就會發覺 炸麵浸到太淋 入哂味會有少少鹹同膩 但又未至於難食 只係我個人偏好脆身啲如果佢可以分開麵底上 好似沾麵咁 唔知會唔會好啲呢🙈😙另外既係 炸麵既分量比較起湯麵同撈麵 感覺麵好似少啲 女士食都係岩岩好 男士食應該未夠滿足啦炸麵分量再多少少 唔知會唔會更好呢🙈(我啲男士朋友提出既)🤔🍟流沙鹹蛋黃薯條 $35薯條方面 就不過不失 普通正常質素 不過我哋將薯條點麵食淨既沙嗲汁 就有另一番風味 依個自創食法 大家可以參考下🤪店
🍜沙嗲牛肉炸麵+太陽蛋 $50
加蛋+$5
如果佢可以分開麵底上 好似沾麵咁 唔知會唔會好啲呢🙈😙
🍟流沙鹹蛋黃薯條 $35
薯條方面 就不過不失 普通正常質素
店員態度都唔錯 同我哋有講有笑 仲同我哋分享將會推出既菜式 幾nice~
我知道佢除咗麵 仲有飯同包都唔錯 下次我會再去試試其他野食 再分享比大家
大家都不仿試下佢既麵啦☺️