2019-05-16 179 瀏覽
同朋友放工諗住去happy hour ,去左呢間bar飲杯野,順便食小小野,之後再去食晚餐!我朋友叫左杯波椰波羅麥,見個名咁得意就試下,點知拎到黎個賣相仲得意,真係用菠蘿🍍杯裝住😅即刻忍唔住要幫佢影張相之後諗住叫小食啦!見到佢一杯house wine 加黑毛豬火腿都係98蚊,見咁抵就試試,豬唔係差,咁既價錢食到真係好抵食😍Order 左個大澳蝦醬雞翼同埋泰式生蝦炸蝦頭雞翼超入味細細隻易入口未試過食生蝦有埋炸蝦頭配埋一齊上,勁特別!生蝦都幾新鮮,蝦頭炸得好鬆脆我朋友見啲小色咁出色,就話不如直接係到食埋晚飯啦!於是叫左北京烤鴨薄餅,超級有驚喜😍個烤鴨醬準配落pizza 真係不得了!後尾見到個餐牌寫住「別問我是誰」好好奇就問服務員,佢話係由廚師自己發板決定比咩客人食,都幾特別又驚喜,佢會問我地唔會食咩野。同埋肚餓程度,我地答左決定當晚飯⋯於是等左一陣就上左碟泰式魚炒金邊粉😂個驚喜點係睇唔出咁好味,金邊粉超入味又彈牙!估唔到一間酒吧會收埋咁多驚喜又好味既野食,以後happy hour 既地方一定唔少得呢間bar

之後諗住叫小食啦!

Order 左個大澳蝦醬雞翼同埋
泰式生蝦炸蝦頭
雞翼超入味細細隻易入口

我朋友見啲小色咁出色,就話不如直接係到食埋晚飯啦!

• 北京烤鴨薄餅
  • 泰式生蝦