2019-06-21
抱住一個好期待嘅心情入去食,但真係好失望😭上菜上得偏慢,都等左幾長時間先有得食,餐具好似唔多夠,我同朋友都等緊匙羹食麵,但問左店員好耐都無,結果到我地有羹嘅時候麵已經涼左同埋啲湯吸到乾曬😞我覺得呢方面可以改善下:’(請原諒我咁直接...但值得一讚嘅係份量都幾多,2個人share都ok! 🔹茶食套餐 $80味道:🔅先講聲對唔住,但我真係比唔到高分😔我自問都唔係一個好嘴叨嘅人😭但呢個真的不太掂.山楂洛神花茶🥃👉🏻我覺得呢個係成個set最ok嘅👀山楂味幾突出,酸酸味味咁我幾鐘意.茶湯麵🍜👉🏻湯底清淡無咩味,加上我地食嘅時候已經涼左乾左所以感覺不太好😣但未至於難食嘅,普普通通.麵質都ok的唔會太淋.燒鯖魚配自家製洛神花醬🐟👉🏻呢個真係畢生難忙😭用支筷子拮落去再攞翻出黎就好似將支筷子插落漿糊筆咁,有啲漿糊狀嘅魚(?)癡住,食落去嘅口感我可以用「綿密」黎形容...有啲似偏濕嘅薯蓉,味道就超級苦😰洛神花醬就食唔到任何味...同店員反映後換左條新嘅,差勁遠!雖然都係偏鹹腥但at least係食緊魚肉😭不過我唔怕腥所以覺得可以接受的,而洛神花醬都濃好多.烏龍茶雜菇🍄👉🏻菇多汁呢點我幾欣賞,菇味都重,但就
味道:🔅
烏龍茶雜菇🍄👉🏻菇多汁呢點我幾欣賞,菇味都重,但就食唔到烏龍茶味了
健康指數:🔅🔅🔅🔅
雖然味道不太好但又真係健康!係好均衡嘅一餐👍除左鯖魚油左啲其他都幾清淡!
賣相:🔅🔅🔅
茶食套餐