2018-08-19 1528 瀏覽
想像: 貓貓會好好玩 食物一般般現實: 食物好好食 貓貓一般般一心歡喜見到呢間cafe有貓貓 好想黎玩貓貓 講真對食物並冇太大期望 結果出乎意料物物味道及賣相都相當吸引沙律好味 海鮮卡邦尼非常足類及好味 豬手分量好大同時一樣好夠味 兩個女仔(唔係細食家 哈哈哈~)都覺得食物分量好多 各樣都好好味  重要一大讚係店員服務態度好好 花茶未飲哂 兩次都好主動添熱水 非常欣勤至於貓貓呢... 哈哈哈 d貓貓好cool呀 都係自己行行玩玩 唔太so客人 當然亦無打擾客人 不過貓貓性格係cool cool 係我諗多左 哈哈哈 店內環境好乾淨 唔會因為有幾隻貓貓出現問題 因為食物好OK  坐得又舒服 有機會會再黎
想像: 貓貓會好好玩 食物一般般
現實: 食物好好食 貓貓一般般