2021-10-20 774 瀏覽
錦上路一向多隱世小店,今次來了探個究竟🤩 順道解解思泰之愁😚來到門口已經覺得離開了香港。環境好好,舒服又chill~ 嘆呀😌是夜好瘋狂的點了幾樣野,但原來份量驚人,又食到撐,肥幾磅了🙈炭燒豬頸肉🐷 $98看似基本野,但肉質肥瘦適中,又無燒到太燶,加上惹味醬汁,無得彈炭燒西冷🐮 $118望住外籍👨🏾‍🍳在旁邊的大爐炭燒,果然夠火喉,夠嫩😋😋😋泰式金邊粉🍝都足料的,係隻🦐唔夠新鮮焗咖喱農夫包(軟殼蟹)🦀 $268呢個真係勁誇張,本身農夫包已經係勁量,軟殼蟹仲要勁大隻,而且仲要另上一碗咖喱加🦀俾我地,好抵食呀痴線😱牛油薄餅🍕因為有咖喱,所以試埋個薄餅,但明明已經有一大個包要食,真係癲咗😅🤣 果然身在世外桃源,份外輕鬆😆整晚享受美食談天說地~ 滿足耶😃唯一係真係交通不太方便,但就係咁先夠raw嘛😉

炭燒豬頸肉🐷 $98

炭燒西冷🐮 $118
望住外籍👨🏾‍🍳在旁邊的大爐炭燒,果然夠火喉,夠嫩😋😋😋

泰式金邊粉🍝
都足料的,係隻🦐唔夠新鮮

焗咖喱農夫包(軟殼蟹)🦀 $268

牛油薄餅🍕

整晚享受美食談天說地~ 滿足耶😃

唯一係真係交通不太方便,但就係咁先夠raw嘛😉