2020-07-15 967 瀏覽
呢間豬手我一兩年前已經聽過,嗰時已經好想試,但係一直冇機會,因為佢收好早唔做晚市,好難食到,終於搵到機會平日同屋企人去食午餐。佢係一間好傳統嘅店舖,冇冷氣冇裝修,七月去食都幾係野,食到成身汗,佢價錢牌仲係用好古舊嗰種字體,相信新一代都冇乜人睇得明佢食物款式唔多,豬手、牛丸、牛腩粉面,炸卷。我就叫咗豬手牛丸米,同一份炸卷,豬手好爽好入味,牛丸亦有牛香彈牙,重點係,佢份量超多,餸仲多過面炸卷係一個包住鹹牛肉嘅卷,好睇個人口味,我覺得唔錯,但我屋企人就覺得普通。我特別要介紹呢度嘅辣椒油,我覺得全間店舖做得最出色其實係佢辣椒油,佢個辣味好特別,撈落個面度非常之香,真心推介

豬手牛丸米

炸卷

辣椒油
2020-07-08
10 分鐘 (堂食)
豬手牛丸米
辣椒油