2008-06-03
上星期五又黎幫襯, 呢間分店好似已經黎過四, 五次, 以前會黎幫襯因為覺得佢d 紫菜比起市面其他迴轉店比較好食, 唔會淋, 脆得黎仲好好口感, 加上鐘意佢每定時定候就有叮叮推介, 所以呢兩個係我間唔中黎食既原因, 但自今次之後, 我真係再有選擇都未必會再黎.每間唔同既sushi 店都有賣點, 但以和花亭黎作準, 食上咁多次之後, 我真係發覺, 呢間和花亭既 質數, 其實真係用一個差字黎形容! 尖咀店我又食過, apm 店我又食過, 但都無咁差.差在係我覺得佢d 魚真係無乜味道, 連三文魚呢個最基本既魚味都好似冰鮮解凍後淡到連魚味都無咁差在竟然有一半既sushi 都係用機製去做sushi !~! so bad !~!差在今次竟然連紫菜都唔夠脆~! 過份呀~!差在比上同一個價錢, 我去第二間幫襯, 仲覺得值!整體質數差左之後, 我覺得要排半個鐘, 非常唔值!以我一個月食上4, 5次迴轉 sushi 既人黎選擇, 我真係唔會再黎
差在今次竟然連紫菜都唔夠脆~! 過份呀~!
差在比上同一個價錢, 我去第二間幫襯, 仲覺得值!
整體質數差左之後, 我覺得要排半個鐘, 非常唔值!