餐廳: 意歐
資訊:

2019-06-24 191 瀏覽
門口見到餐牌好多野食揀,又意粉又飯又焗薯,所以就求其入去開餐醫肚!👻🍽點知入面個餐牌同出面完果個係兩個世界,又油又污糟。洗左手先入嚟嘅朋友仔下次可以慳返,因為你點完餐之後隻手會即刻污糟曬!🤢點左呢到似乎係最飽嘅「黑椒牛柳粒焗薯🐮🥔」,有少少失望,因為黑椒汁太咸,完全影響曬焗薯嘅味道。太咸都唔緊要,衰得佢吖,個焗薯仲細過我個拳頭,食左落肚都無飽嘅感覺。見到隔離台碟雞扒意粉,又大份又平過我,真係心有不甘,所以下次都係食返碟頭野算數!😣😣不過以焗薯嚟講都還可以,下次叫過第二款菜試試看啦😜!

不過以焗薯嚟講都還可以,下次叫過第二款菜試試看啦😜!
黑椒牛柳粒焗薯
2019-06-21