一向都好中意食曲奇!特別係牛油曲奇!之前係KLOOK見MR RICH呢款曲奇好似香港馳名手信珍妮曲奇,但比佢多好多味道,就訂左盒返黎試!一去到店舖見到有好多好可愛既兔兔盒子,入面有各式各樣既曲奇。最吸引我既係5MIX牛油曲奇。5MIX既顏色配搭已經好SHARP醒。有原味,咖啡,朱古力,抹茶同埋紫薯。以下係我對味道既排名:1原味-最好食!食到牛油既香味2咖啡-好香咖啡味3紫薯-淡淡紫薯味4朱古力-帶點可可粉既苦味5抹茶-略淡,牛油味/抹茶味都唔重我覺得食得多原味/咖啡味覺得HEAVY的話就可以食返紫薯/朱古力/抹茶味中和下。所以5MIX當中有重味有淡D味既其實係PERFECTMATCH!想食牛油曲奇?珍妮曲奇以外的更好選擇!會再回購!
1原味-最好食!食到牛油既香味

2咖啡-好香咖啡味