想試留白既bagel好耐,今日終於一訪!餐廳入面座位比較少,就算係平日晏就去都等左一陣位。呢間cafe係食物選擇唔算好多,有各式意粉。而我諗最多人吹捧既就係佢地既bagels😍黎到緊係要試下。除左bagel之外仲嗌左兩款意粉同埋一個甜品食,每一樣都好出色😋cafe入面見到係得一個人,落單執枱煮食沖嘢飲都係佢一腳踢😂諗住會唔會等嘢食要有排等,但係又冇我想像中咁耐wor😲犀利。  個人覺得呢間cafe真係水準以上,不過真係太少位la,會想再黎食不過應該多數都要等位🙈1⃣️黑松露雜菌意粉($88)黑松露醬汁超級多,夠曬沾滿每一條意粉。意粉質感唔算好有彈性,不過多唔會話煮得過淋,意粉夠曬多汁,黑松露味道超濃郁,入面仲有好多菇添😍  2⃣️香草意粉配雞扒($78)青醬既味道好濃,可以話係我食過最香青醬味道既意粉!雞扒好嫩滑,呢個意粉我好滿意😋   3⃣️慢煮牛bagels($65)Bagels表面係脆脆地既,咬落中間係煙煙韌韌咁,中間搽左cream cheese、仲夾左啲菜、車打芝士同埋牛肉🥰首先bagel個質感我好鍾意,食落唔會乾,而且面頭脆脆地灑滿左黑芝麻帶有啲香味🤤餡料豐富入面既cream chees

1⃣️黑松露雜菌意粉($88)
黑松露雜菌意粉

2⃣️香草意粉配雞扒($78)
香草意粉配雞扒

3⃣️慢煮牛bagels($65)
慢煮牛bagels
Bagels表面係脆脆地既,咬落中間係煙煙韌韌咁,中間搽左cream cheese、仲夾左啲菜、車打芝士同埋牛肉🥰首先bagel個質感我好鍾意,食落唔會乾,而且面頭脆脆地灑滿左黑芝麻帶有啲香味🤤餡料豐富入面既cream cheese 加埋沙律菠菜、車打芝士,食落一啲都唔膩好好食😚牛肉幾厚幾大片,入面係偏粉紅色,一啲都唔韌。呢個bagel🥯果然冇令我失望!

4⃣️蕉($55)
呢個甜品真係做到幾可亂真😳條蕉有一半係真既香蕉黎,上面有啲焦糖。而另一半,黃色既蕉皮係朱古力脆脆,入面就有雲呢拿味既雪糕,真係整得好似香蕉好有驚喜!除左個主角香蕉之外🍌隔離伴碟有一件朱古力班戟,同埋啲雜莓同可可脆脆🥰甜品控表示所有嘢都好好食👍

5⃣️焙茶鮮奶($32)
 茶味唔夠出唔夠濃,飲品比較普通。

6⃣️Dirty($28)
dirty
整到好靚既漸層效果。熱espresso配凍鮮奶,一摸落去就感覺到明顯既溫差🌡️不過個人覺得咖啡香味唔夠,不過不失啦。
香草意粉配雞扒