2019-09-29 898 瀏覽
之前行過山林道時見到有間食店大排長龍,番去search 先知原來就係"每日", 係素食buffet. 係某閒日夜晚book 左位同friend 去試試。由於book 左位既關係好快已經可以入座,但要好strict 咁係90分鐘內食完離開。價錢方面,星期一至四$138一位,算係幾抵。之前都食過佐敦另一間既素食buffet, 相比之下,"每日" 既裝修靚d, 文青d, 野食方面較多素食甜品,所以對女仔黎講好似更加吸引。貪心既我地當然每樣都試了點,仲要留肚食甜品。呢度既甜品種類幾多,賣相吸引,食落味道都唔錯。總括而言呢度既環境幾好,食物質素不俗,閒日黎更加幾抵,如果下次再想食素食自助餐呢間都會係我首選。