想食自助餐又想食主菜 🍝🥩呢種Semi-Buffet Dinner幾岩我呢d選擇困難人士一個main既價錢就包埋自助沙律 頭盤 果汁 凍海鮮 餐湯 甜品 水果~想講呢間既Scone好好食!! 😆 係咪好冇大志)))當然仲有好多唔同款式既沙律 有撈好左🥗 或自己加勁多醬又得凍海鮮有蝦🦐 夠爽口, 青口同蜆冇沙👍🏻餐湯係甘荀湯都好濃郁甜品有細細個成日食既jelly 佢仲要cut到好巨大🤣朱古力撻 🍰芝士蛋糕 紅豆綠茶卷 brownies 提拉米蘇 牛奶布丁.食完自助吧再食主菜🫢🔸美國品牌特級肉眼牛扒 $368肉眼牛扒我揀左7成熟 very nice仲有一小沾的牛油加上燒汁肉質係十分軟糯飽滿配左半個用鹽煎過既小薯仔🔸卡邦拿意大利扁麵配温泉蛋 $235温泉蛋同意大利扁麵撈埋一齊食真係十分邪惡扁麵既軟硬程度係我喜歡的仲有洋蔥同菇類mix埋一起食😚.雖然有自助飲品區既果汁但仲係會包一杯普通餐飲的~☕而且星期一至四晚市供應生日優惠4送1 (送最低價的餐)可以叫埋朋友一齊食就更加抵食 記得要用電子消費埋單先可以😉.📍Bistro Bloom📌旺角亞皆老街8號朗豪坊13樓2號舖
想食自助餐又想食主菜 🍝🥩
想講呢間既Scone好好食!! 😆 係咪好冇大志)))
當然仲有好多唔同款式既沙律 有撈好左🥗 或自己加勁多醬又得
凍海鮮有蝦🦐 夠爽口, 青口同蜆冇沙👍🏻
餐湯係甘荀湯都好濃郁
扁麵既軟硬程度係我喜歡的
仲有洋蔥同菇類mix埋一起食😚
雖然有自助飲品區既果汁
但仲係會包一杯普通餐飲的~☕
而且星期一至四晚市供應生日優惠4送1 (送最低價的餐)
可以叫埋朋友一齊食就更加抵食 記得要用電子消費埋單先可以😉
📍Bistro Bloom