2023-01-12 468 瀏覽
平民版鐵板燒~~本人都幾鍾意食鐵板燒,但由於價錢一般相對都比較高,所以間唔中先食一次.. 上網見到旺角呢間有多款套餐選擇,二價錢亦都合理相宜!!值得一試我哋叫咗二人套餐有刺身送.. 今次叫嘅二人套餐裏面有大蝦🍤鮑魚同扇貝。蝦都幾大隻,師傅分開咗蝦頭同蝦身做左2味出嚟!! 唔知點解鐵板燒嘅蝦係特別好味然後出場嘅係鮑魚同埋扇貝,我覺得都好好味🤣識咁多次鐵板燒未試過唔好食只有超級好食同好食嘅分別.. 而呢一間我認為係優惠同合理收費嘅鐵板燒和牛薄燒同炒雜菜就一般般,冇乜味同埋冇乜特!!同埋師傅冇問我要唔要蔥就咁加咗入去最後尾係師傅攞咗蝦頭啲膏出嚟炒既飯.. 我諗住全部得兩三啖應該唔夠食,但係去到最尾食完個飯感覺係啱啱好的(本人係比較大食的)******************************旺角鬧市區嘅平民鐵板燒.. 值得推介 👍
平民版鐵板燒~~

我哋叫咗二人套餐有刺身送..

今次叫嘅二人套餐裏面有大蝦🍤鮑魚同扇貝。

然後出場嘅係鮑魚同埋扇貝,我覺得都好好味🤣

和牛薄燒同炒雜菜就一般般,冇乜味同埋冇乜特!!
同埋師傅冇問我要唔要蔥就咁加咗入去

最後尾係師傅攞咗蝦頭啲膏出嚟炒既飯..

旺角鬧市區嘅平民鐵板燒.. 值得推介 👍
2023-01-12