前排都幾忙下,難得近期冇咁忙,就約個朋友飲杯嘢Relax下 Chill 下先!行完美麗華最就腳就係去諾士佛台嗰邊飲嘢,不過我又嫌地舖嗰幾間太嘈,所以就揀咗樓上人少啲嘅清吧!😙見《寢宮》呢個名咁得意,所以就決定上去睇睇啦!呢個場都幾大下,仲有唔同嘅玩樂設施,不過我全部都唔識玩!哈哈!😝😜🤪一行兩人點咗個西班牙海鮮拼盤、Pizza及黑松露薯條同兩杯Cocktails! 個拼盤都幾豐富的,有煙三文魚、鯷魚、魚子醬及阿根廷黃金螺,而個Pizza 嘅芝士又夠邪惡,加上香脆嘅薯條,呢餐真係肥仔啦!而我最欣賞係佢哋嘅Cocktails, 因為唔係度度都飲到的, 分別係Blue Sheet 同Earl Grey Remix,藍色嗰杯帶荔枝味的,感覺好fresh, 而啡色嗰杯帶一點茶味, 口感獨特!🍸🍹嚟呢度傾吓計吹吓水飲下嘢都唔錯的,而家啲酒吧大部份仲要有埋嘢食,唔使Dinner 完後再轉場,非常之方便!😝👍🏻