餐廳: 百份百餐廳 (華心商場)
資訊:

餐廳: 百份百餐廳 (華心商場)
資訊:

2023-08-22 126 瀏覽
琴晚突然好想食咖喱所以決定去附近百分百食咖哩!我今次叫咗個咖喱雞扒飯上菜好快手 落單5分鐘左右就有得食我自問對咖喱要求都幾高一定要夠香 夠辣質地唔可以太稀 又唔可以太竭我覺得百分百嘅咖喱絕對係水準以上!首先佢大大份 白飯好多啲咖喱汁都夠多 唔使驚唔夠汁撈飯咖喱汁香辣有層次 濃稠度適中唔會好油膩 撈飯食一流雞排煎得好香,鎖得住肉汁唔會好嚡熠熠以連鎖快餐店嚟講百分百嘅咖喱絕對係水準以上平時如果突然想食咖喱百分百絕對係性價比之選!
琴晚突然好想食咖喱
所以決定去附近百分百食咖哩!

我今次叫咗個咖喱雞扒飯
上菜好快手 落單5分鐘左右就有得食

我自問對咖喱要求都幾高
一定要夠香 夠辣
質地唔可以太稀 又唔可以太竭

我覺得百分百嘅咖喱絕對係水準以上!
首先佢大大份 白飯好多
啲咖喱汁都夠多 唔使驚唔夠汁撈飯
咖喱汁香辣有層次 濃稠度適中
唔會好油膩 撈飯食一流

雞排煎得好香,鎖得住肉汁
唔會好嚡熠熠

以連鎖快餐店嚟講
百分百嘅咖喱絕對係水準以上
平時如果突然想食咖喱
百分百絕對係性價比之選!