2022-08-04 536 瀏覽
🐟人見人愛酸菜魚+粉條$226Bad boy其實真係好鍾意食酸菜魚🤤,就算一個人食都一定清得哂😋。不過香港真係唔多整得好食嘅酸菜魚🥲。呢間酸菜魚廿暫時係bad boy喺香港食過嘅top 1(有更好食嘅講話我知🤤),bad boy唔算好食得辣,叫咗少辣,覺得酸同辣嘅比例岩岩好,辣味唔會蓋咗d魚同酸味,而且真係麻辣果種辣得過癮嘅麻😝,湯底夠哂惹味😋。更重要係佢d魚肉夠哂滑同分量多🤤,唔驚食到唔夠喉😍而且無骨可以好好咁享受🤤,唔洗就住就住咁食。仲有佢嘅粉條都係bad boy好鍾意食嘅寛薯粉😋,口感岩岩好,有韌性得嚟易咬斷。-呢間舖都幾闊落,雖然都少嘈但d嘢好食就無所謂啦。用膳期間遇著有人喺餐廳慶生,無諗到呢類中式餐廳都會播生日歌,仲要一播就好幾首,好大聲好有氣氛好搞笑😂。
🐟人見人愛酸菜魚+粉條$226
人見人愛酸菜魚+粉條