2022-09-21 86 瀏覽
🍽️在門口見到間餐廳清雅又企理乾淨, 一於入去試試, 坐低見到每枱都有籐籮仔, 裝住啲餐具方便食客任用, 足見這餐廳體貼入微, 照顧週到;🍴行到好頸渴, 見到菜牌有我至愛嘅芒果🥭沙冰, 固然毫不猶疑必飲之選, 我嘅女友就揀左飲藍莓🫐梳打, 話藍莓補眼喎;🍽️食 d乜野好, 有我哋都想食既溶岩芝士醬漢堡, 拎到埋嚟原來份量唔係細, 見住厚厚既芝士片溶成了醬急不及待用手指點啲嚟嚐下先, 嘩!即時停不了, 夾埋舊滑嫩多汁既漢堡🍔連埋煎香過既包, 食入口仲有芝蔴香味, 正到唔識用字嚟形容;🍴燒羊架都係我哋好鍾意食既, 自然要落單啦, 放到上枱便聞到陣好香既羊架🍗味, 即刻就流口水, 見煎得岩岩好唔會好乾身, 切開好脆身, 當中羊肉🐐仲係淋淋軟熟, 落埋香草燒汁去食, 啲肉食落仲Juicy又唔蘇, 超好味😋推薦👍👍