2021-12-02 63 瀏覽
呢排成日都想食酸菜魚 呢日lunch行動力好強 即刻就去左食!😋叫左個2人餐 ($338) 有幾樣野揀~我地就要左蒜泥青瓜 好fresh 同埋好大碟😳兩個人好難清得哂之後就到重頭戲 酸菜魚!! 超超超大 呢個應該係4人餐🤣🤣個湯好好飲! 酸得來帶D辣勁 配白飯食就岩岩好啦😋 同埋佢仲有萵筍同菇! 好似即刻健康左咁🤣 呢個主菜仲有得叫水煮魚 嚐辣既朋友仔可以試下~ 乾煸四季豆 四季豆都係加左辣椒炒 好惹味! 不過對我來講有D辣 同油🤣呢個餐仲包左兩碗白飯 真係要兩個男人先食得哂🤣🤣雖然好飽 但見到加$86就有紅糖糍粑 即刻加左! 好好食!! 😳😳炸得好香好脆 入面就非常in un 點埋D紅糖醬同埋黃豆粉 輕鬆食左5舊 大推!!🤣

叫左個2人餐 ($338) 有幾樣野揀~

呢個餐仲包左兩碗白飯 真係要兩個男人先食得哂🤣🤣