2020-04-07
好hit 雞翼店, 經過左好多次今次終於同fd 去左試下, order 左3款味道都好正第一次黎無理由唔試signature 玫瑰雞翼, 連logo 都滿滿rose 所有雞翼接單即煮所以要等一陣,短暫等候換黎係上手仲熱辣辣新鮮煮好雞翼,絕對值得等啦。燒香過雞翼表層係甜甜的Rose Syrup. 而中間雞肉嫩滑,rose 香味好自然又出, 好食鼠尾草鹹蛋黃哥鹹蛋黃醬鋪滿雞翼的表面,好濃郁的鹹蛋黃醬味,食第一隻時覺得好好食,但第二隻就開始有少少漏的感覺最後叫左款火焰花醬 麻香傷心雞翼麻味好出,但又唔算好辣,就算唔點食得辣既都可以試,好惹味,有種去打邊爐麻辣火鍋感覺。偏濃口味. 覺得買番去加料送飯都得柳橙冰綠茶好清甜的味道,加左綠茶減少了平時橙汁的死甜味,估唔到兩者可以咁夾👍
鼠尾草鹹蛋黃哥
最後叫左款火焰花醬 麻香傷心雞翼