2021-05-23 678 瀏覽
🥘90分鐘任食鐵板炒雞 X Jjang!鐵板烤肉 $158✨-食肉獸又出動啦✌🏻✌🏻今次黎到荃灣既柳氏家食辣炒雞~~除左可以任食炒雞,仲可以任食燒肉,啱哂食肉獸呢🤩🤩佢地而家出左新口味,分別係「100萬辣度惡魔辣炒雞」同「烤肉味惡魔辣炒雞」🌶🌶因為驚好辣,我地就叫左比較唔辣既「烤肉味惡魔辣炒雞」~另外仲(+$38)加個圍邊芝士~~落單無耐之後,店員就會攞一大盤雞黎,仲會教我地點樣炒,炒大約8分鐘左右就食得😋😋除左有雞肉,仲有好多配料,例如年糕、大蔥、薯仔、洋蔥同金針菇等,十分豐富❣️❣️雞肉好嫩滑,味道唔算太辣,加埋芝士一齊食特別邪惡🤤🤤食完第一輪後,我地就加多左份蜜糖味噌炒雞~~味道甜甜地幾惹味,仲有隻蛋黃可以一齊炒😋😋食完炒雞就可以轉盤食燒肉~~食材方面就喺自取區度拎,都有好多選擇,牛肉、豬肉、海鮮都有得食😍😍因為食完炒雞都有d飽,所以都食唔到太多🤣🤣另外,野飲雪糕都可以任飲任食,十分抵呢👍🏻👍🏻🌟P.S. 而家去 @togetda 可以用優惠價$98/位起預訂限定惡魔口味,仲獨家送卡莉醬神現金券及辣粉🌶️🌶️大家有興趣就快d去睇睇啦🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️
食肉獸又出動啦✌🏻✌🏻
今次黎到荃灣既柳氏家食辣炒雞~~
除左可以任食炒雞,仲可以任食燒肉,啱哂食肉獸呢🤩🤩

雞肉好嫩滑,味道唔算太辣,加埋芝士一齊食特別邪惡🤤🤤

食完第一輪後,我地就加多左份蜜糖味噌炒雞~~
味道甜甜地幾惹味,仲有隻蛋黃可以一齊炒😋😋

食完炒雞就可以轉盤食燒肉~~
因為食完炒雞都有d飽,所以都食唔到太多🤣🤣
另外,野飲雪糕都可以任飲任食,十分抵呢👍🏻👍🏻

大家有興趣就快d去睇睇啦🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️