2021-05-08 262 瀏覽
回想起呢間野兩三年前剛開業時,我曾經都是常客,後來感覺餐廳出品每況愈下,漸漸冇乜點再嚟,今次一次偶然機會經過附近,一於再試下叫咗個早餐,沙嗲牛肉麵配菠蘿油,食咗兩啖覺得有啲唔妥,再認真試吓發現個沙嗲汁有微微變酸,於是同阿姐講要求更換,點知阿姐話廚房師傅講沙嗲係啱啱炒好所以堅拒更換,算數,因為本身個沙嗲汁就算冇變酸都唔好食,冇沙嗲味亦唔夠鹹,米線又煮得太淋,牛肉亦帶筋,最後我成碗冇再食過,當我跌咗三十蚊啦諗住食個菠蘿油填飽個肚就算,點知個菠蘿油都係凍嘅,係隔夜麵包嗰隻又凍又硬,就算你朝早五點焗嘅放到十點鐘都一定唔會硬到咁,所以幾乎可以肯定係隔夜嘅咁耐冇黎諗住試吓啲嘢會唔會好返啲,點知原來係低處未算低⋯⋯

咁耐冇黎諗住試吓啲嘢會唔會好返啲,點知原來係低處未算低⋯⋯

沙爹牛肉米線
$38 (早餐)