2008-06-13
由於上次去新派樂園不大愉快,今次都係去香舊店…唔知點解,服務差左,叫左一樣野,等左好耐都未黎,好似一個肚肚丸牛丸河咁,我地足足等左十分鐘,而且果個時間唔係多人多到做唔切既時候!仲有杯華田,已經見佢無人落單時先嗌,點知都要整五分鐘有多,唔知搞乜!今次都係食生灼牛肉米,但係牛肉份量的確比新店多一點,可惜又肥膏部分又係多一點,但係最奇怪係佢唔知架左d乜野汁定乜野麻油落去碗粉度,搞郅又咸又油,真係唔整好過整!我睇到其他人同埋小牛碗粉,個湯係無呢d醬油,唔知係咪要生灼牛肉先會有,激死呀!炸魚皮就一向食得過,只係$13算貴少少啦!碟油菜雖然$7好似好抵,不過份量真係好少!\問個阿姐有無紙巾,佢話有,但係就要錢,佢隨即係張單度寫個”2”字,然後拎左包Tempo黎…以前覺得樂園都ok,但係唔知點解,而家好似愈來愈貴,兩個人食魚蛋粉都要成百蚊,好似有點唔划算,或者遲d會少d幫襯lu!
炸魚皮就一向食得過,只係$13算貴少少啦!