2020-06-21 90 瀏覽
Happy Friday! 放左工當然要出街食好野,平時經過呢間餐廳都見好吸引,今日一於黎試下! 因為無book位既關係,我地兩個人就算7點就黎到都要等15分鐘先可以入座。之前做左功課,知道夜晚有set dinner,不過今期個set dinner係龍蝦,我地麻麻地岩食,就散叫左餐牌上既其他食物。我地叫左9”既pizza — Posh Hawaiian、蕃茄醬火雞肉丸長通粉,同埋甜品Brownie in a pan。長通粉唔係好夠熱,但味道okay,茄醬味濃,肉丸好味Size適中。Pizza 厚薄適中,菠蘿既酸甜味同火腿相輔相成,恰到好處,而且火腿唔會話好肥,加上蕃茄醬,味道一流!不過d松子食既時候會跌曬出黎食完通粉同Pizza,就叫職員上埋甜品,職員都好貼心,幫我地換左d碟。雪糕好重奶味,Brownie外脆內軟,有少少流心效果,好濃朱古力味,配合雪糕一冷一熱,充分滿足味蕾既慾望。配埋香蕉同合桃,真到正到一個點!食完呢餐真係又飽又滿足,兩個人都話要再encore!

食完呢餐真係又飽又滿足,兩個人都話要再encore!
  • 朱古力brownie烤香蕉合桃加雲呢拿雪糕