餐廳: 譚仔三哥米線 (富盛大廈)
資訊:

2021-11-16 483 瀏覽
呢間三哥神奇既地方係,入去就冇network, 職員又唔肯share個wifi, 所以去食野必然可以專心進食,以前經常會去,但自從幾次d野都唔熟就冇再去。諗住隔一段時間去會好番d,點知冇好到仲要差咗,米線一次比一次生,生到有硬骨個隻,今次唔係繁忙時間叫外賣,樓面人數亦好少,諗住俾多d時間佢準備下,點知後果一樣咁差。。做米線餐廳竟然唔識煮米線,湯底固之然重要,但都要留意下d野熟唔熟先得架,連米線都煮唔熟唔知d餸有冇事。。叫佢凍檸茶少冰,佢同我走冰變熱檸茶。。。外賣係自取,打開個袋痴手,唔係倒瀉野飲,係佢職員唔知點吱d糖漿,搞到飲管,杯邊全部都係痴lumlum昔日西菁街三哥no.1, 宜家建議不宜食用🙅‍♀️

昔日西菁街三哥no.1, 宜家建議不宜食用🙅‍♀️
2021-11-16
30 分鐘 (外賣自取)
$80 (其他)