2024-09-26 140 瀏覽
「牛肝菌黑松露忌廉汁意大利飯 $178」最鍾意就係呢個燉飯啦!粒粒分明嘅米粒食落去濕潤嘅口感仲帶住濃郁嘅黑松露味😋忌廉嘅奶香味令到個飯仲可以拉絲添!牛肝菌都好嫩彈~「烤焗法國脆皮黃油雞配炒栗子椰菜仔,西班牙紅椒忌廉汁 $278」金黃色嘅烤雞色澤油亮,散發住游誘人嘅香味,未端上枱就已經聞到好香嘅牛油香味!現烤嘅牛油雞肉質超級嫩,可以話絲絲入味!酥脆嘅外皮配上嫩滑嘅雞肉,充滿住一股濃濃嘅法式風情❣️「蘋果木煙燻西班牙乳豬 $388」乳豬嘅外皮好酥脆,肉真係一點都唔柴好嫩,仲帶住淡淡嘅煙燻味~餐廳仲配咗印尼燒烤汁,覺得膩咗可以點少少sauce,甜甜鹹鹹嘅好夾!「苤藍椰子湯配紅蝦多士 $88」苤藍帶住清甜嘅味道同椰奶嘅奶味超夾!成個湯嘅味道十分爽口,飲落去好順滑,仲有紅蝦肉質鮮嫩,豐富咗呢道湯嘅口感~好好味!整體俾我嘅用餐感受係十分舒適嘅,會再回訪!
「牛肝菌黑松露忌廉汁意大利飯 $178」
「蘋果木煙燻西班牙乳豬 $388」
「苤藍椰子湯配紅蝦多士 $88」
整體俾我嘅用餐感受係十分舒適嘅,會再回訪!