我們為慶祝老公生日預先訂位,甘啱撞正老闆系度,晚餐仲請左我老公飲大大杯啤酒,話系生日禮遇,超級驚喜。晚餐等我們一坐低,店員就即刻送上三款前菜,有泡菜、醃蘿蔔同中華沙律,全部都可以無限添食,整體環境好同服務一流。抵贊!烤牛肋骨 :必點之一,上枱前預先幫我哋將牛肋骨肉剪好一塊塊和燒好周圍D肉,窿窿地邊甘,可以選擇自己燒到肉剛剛好。牛味重肉質自帶香味,加上生菜蒜片清陽辣椒,再配上韓式大醬,嘩!簡直在口中上演美味交響樂。牛肉湯烏冬面:小朋友大朋友都大愛的口味,份量大,湯底鮮美,烏冬煙韌,我2個小朋友完食曬,最挑食的囡囡,連個湯都飲埋素菜拌飯:我和老公都系飯桶,又系食肉獸,尼個素菜拌飯,無肉勝有肉的味道👅,蔬菜絕對新鮮,食材好有誠意,減低左我哋食左肉嘅罪惡感。

2024-09-15
5 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日