2023-03-13
2017 瀏覽
#開餐好去處 ❣️愉景灣Chill嘆地中海菜🏖️The Rink All Day Lounge❣️愉景灣充滿異國風情,節奏輕鬆😌放假最啱就係你呢度來一個寫意半天遊🏖️當然唔少得最重要既環節開餐啦😋「The Rink All Day Lounge」就係愉景廣場📍一落巴士/船步行一分鐘就到🚶♀️裝修簡約時尚充滿濃厚南歐風情🍹仲有落地大玻璃一邊食一邊享受藍天白雲愉景灣海岸景色😍餐廳主打地中海家庭料理💓最令我驚喜嘅就係佢哋嘅兒童餐份量都非常大😍💟兒童餐芝士漢堡🍔佢哋嗰份量真係超級大😍漢堡包用法式牛油包整!口感外脆軟!配埋勁juicy既和牛漢堡扒🥩芝士🧀生菜🥬蕃茄🍅同自己蛋黄醬!每一啖都非常滿足🥰最開心就係有大量又粗又長嘅薯條!💟兒童餐芝士焗通心粉🧀份量同樣超級大😋面層芝士焗到焦香撲鼻☺️仲可以做到拉絲嘅效果!配埋香濃芝士醬,同埋小朋友最鍾意嘅通粉!絕對係兒童餐首選👍🏻我解釋俾你聽呀,超級英雄💟牛油果大蝦沙律🥑淨係睇到個擺盤已經好吸引😍牛油果配上芒果、青紅椒、青瓜粒🥒加入香橙檸檬蛋黃醬🥗口感綿滑細膩😋仲有彈牙爽口大蝦🦐💟地中海八爪魚🐙八爪魚腳超巨大😍加入蕃茄乾同埋橄欖配上牛油果沙律🥗入口酸酸甜甜好開胃😋💟
💟兒童餐芝士漢堡🍔
💟兒童餐芝士焗通心粉🧀
💟牛油果大蝦沙律🥑
💟地中海八爪魚🐙
💟紅燒安格斯牛小排🥩
慢煮過既安格斯牛小排肉質軟腍😋,入口即溶而且肉汁juicy!配埋自家醬汁非常惹味😚