2010-07-30
這間餐廳是在這裡看見網友們講很不錯所以同女朋友去到長洲第一餐午餐就想找這間了~但可能因為落雨搞到我行左2個圈先搵到= =很好彩地一入去就岩岩有位唔洗等~我叫了大家都讚好的一件雞加一件pizza($24)得至尊冇得揀~另外飲了細檸樂要加2蚊~女朋友叫了海鮮焗飯飲熬奶茶細檸樂先來~好多冰總之少冰=.=不過一飲之下正如網友所講真的用了冇溝水的可樂~加2蚊算抵女朋友的海鮮焗飯先來~也足料~有不少海鮮~驚喜之處是芝士夠多白汁夠杰~一食有痴住拉到好長既效果~抵讚我的pizza加雞過了10多分鐘才來~比較耐 pizza一吃下去~WA~真真正正的外很脆內軟~比起pizza X 更香脆好味~ 料唔算多但都夠品嚐到這至尊之味至於件雞原來係一隻炸雞脾~一咬落去就飛左o的油落塊面度~ 真正新鮮熱辣~ 皮炸得很脆口~肉也算嫩滑~味道稍稍不夠KFX的濃同入味~不過已很不錯這個價錢也算值~PS 入面o的table show左o的唔知係咪正生學生既手工作品同畫~有得賣既好得意~@@
這個價錢也算值~