餐廳: Itamama (健威坊)
資訊:

2023-02-20 235 瀏覽
今日本來諗住去北角食潮州菜, 點知滿座兼要等好耐,嬲得滯去搵第間, 見到有間 itamama喺港運城, 膽粗粗入去試下, 結果有意外收穫 ,啲嘢食都唔錯,地方闊落,坐得舒服。 我食咗個三文魚椰菜花高纖飯 ,honey就食咗個黑椒牛柳粒珍珠飯 ,仲有一碗蘑菇湯送。 珍珠飯旁邊仲有啲好靚嘅生菜,淋咗啲日式芝麻沙律汁,見到都好開胃。 我個三文魚高纖飯仲正,煎香嘅三文魚好鮮味,個飯入面有椰菜花, 雜菌,翠玉瓜,青瓜,洋蔥,仲有紅腰豆,真係健康又好食。仲有一樣最實際嘅就係價錢平,兩個人都係食咗166蚊 ,食得舒服又健康,下次再嚟幫襯。 仲有每日都有特價嘅餐, 如果有啱嘅仲平啲,見到隔離啲人又食蝦又食牛扒,好似好多選擇咁,今日發現新大陸 ,下次要試下第二啲嘢先。