下午茶時段過嚟,好抵食🤣當食埋晚餐!可能因為係工廠大廈地鋪,坐的位置都比較大同闊落,呢度裝修好有泰國風味,一入門口就有架小火車,感覺好似去左曼谷火車夜市咁Hahaha下午茶無論係小食類/主食類都係$40有找🤩 當然啦,抵唔夠要好食先係重點!🧡一口咖央西多士配香茅雞中翼($32)多士好厚好大件🤣雞翼略嫌有啲乾身*🧡泰式炸雞髀配叻沙摻摻($42)Laksa味道好濃,同埋好鍾意面頭嗰隻辣沙茶醬,食Laksa必定要食浸到入晒味既豆卜😍 炸髀炸得黃金色好香脆,下午茶呢個配搭一流👍🏻追加椰汁千層糕椰汁西米糕各2件($30)係我必食的兩樣飯後甜品!另外因為人多想試多幾樣野,係正餐menu叫左:🧡黃咖哩牛腩配薄餅($56)推薦指數:🌟🌟🌟🌟🌟牛腩好林,同咖喱汁好夾又唔會好稀😋本身個餐係跟飯既,不過有得唔洗加錢轉配薄餅!🧡肉骨茶-細摻 ($72)一煲裡面有齊晒:一字骨、豬肚、豬手、腩肉、豬大腸、白飯及油條可以話比你哋聽啲料仲多個湯汁🤩同埋湯有藥材味得黎又帶點甜🙊 食完炸髀再飲幾啖即刻降晒火🙈呢餐一啲都唔似下午茶🫖食得好豐富!環境又舒服😌好開心發現到間正餐廳🍴
下午茶時段過嚟,好抵食🤣當食埋晚餐!

🧡一口咖央西多士配香茅雞中翼($32)
多士好厚好大件🤣雞翼略嫌有啲乾身*

🧡泰式炸雞髀配叻沙摻摻($42)

追加椰汁千層糕椰汁西米糕各2件($30)
係我必食的兩樣飯後甜品

另外因為人多想試多幾樣野,係正餐menu叫左:
🧡黃咖哩牛腩配薄餅($56)
推薦指數:🌟🌟🌟🌟🌟

🧡肉骨茶-細摻 ($72)