2021-10-28 1175 瀏覽
毒自去食CC can,lunch hour樓下超級多人🥲, 但樓上就有唔少空位,可能唔係個個都知有得上樓上食🤭,樓上有好多單機位,最啱毒丁,唔洗怕尷尷尬尬🤪上樓上要行樓梯,同埋樓上道門係要”拉”而唔係”推”,所以唔想食有湯嘅嘢,就是旦揀咗四寶飯,估唔到比我想像中好食好多🤣.🍚四寶飯賣相唔錯😋,有叉燒、紅腸、雞翼、鹹蛋🤤.真係要讚吓啲叉燒,本身諗住平價學生飯,啲叉燒一定又少又柴😖,但估唔到都有6-7塊叉燒,仲要係稔!叉!燒!好驚喜🤩🤩肥瘦相宜,好食😋.雞翼有啲油🤭,但味道唔錯嘅,正正常常咁啦😛.係出面食四寶飯,有時啲紅腸切到紙咁薄,好孤寒😗😗cc can呢個四寶飯有3塊紅腸,3塊都有一定厚度,平價飯嚟講真係唔錯‼️.可能食得太多中大伏飯頹飯,係cc can都中過幾次伏🥲,今次意外食到個唔伏嘅四寶飯就覺得佢特別好食😂😂

四寶飯

🍚四寶飯
賣相唔錯😋,有叉燒、紅腸、雞翼、鹹蛋🤤

雞翼有啲油🤭,但味道唔錯嘅,正正常常咁啦😛

2021-10-28
四寶飯