2020-11-15 1715 瀏覽
係隔離餐廳食完早餐,不過杯咖啡唔掂,所以想搵間靚d ge咖啡飲下,意外見到呢間餐廳一試,結果係超!正!highly recommend!首先話間舖頭,唔好睇佢細細間,但係其實坐落係好舒服嘅,室外位置,跟住望住啲海景,又可以隔離晒啲人群,係好chill因為我哋食咗早餐嘅緣故所以就淨係嗌左咖啡同cupcake(其實啲包睇落都好正下次早餐一定要試吓)呢度啲咖啡種類都好多,我哋就嗌左一杯坦桑尼亞嘅咖啡,因為被Menu度張相吸引咗Menu度介紹呢個係一杯比較strong嘅咖啡但係好香加埋上邊啲foam,自己鍾意可以再加少少朱古力粉,係好特別嘅一杯嘢飲另一杯我哋嗌咗有機冇咖啡因嘅秘魯咖啡,係我飲過最似咖啡嘅decaf!非常香,都好濃郁!一度以為老細比錯咖啡豆哈哈。之後當然係買多袋秘魯咖啡豆返回喇:pps 呢度係有咖啡豆賣㗎由於食咗早餐所以嗌多個cupcake送咖啡,本身係是但嗌個,點知都有意外驚喜!個lemon cupcake好香同埋有d香草籽係入邊,老細會幫手整熱先serve,所以出邊有小小脆,好好味臨走由於等個侍應幫手磨碎d豆,同老細吹左陣,問佢另一個indian latte係咩味道,佢講解左

ps 呢度係有咖啡豆賣㗎

臨走由於等個侍應幫手磨碎d豆,同老細吹左陣,問佢另一個indian latte係咩味道,佢講解左陣最尾仲送左半杯咖啡粉比我地拎翻去試下
超好人

lemon  cupcake  +decaf  peru
坦桑尼亞cafe
2020-11-15
$50 (早餐)
lemon  cupcake  +decaf  peru
  • peru  decaf