2010-08-17 8 瀏覽
口尋日同朋友仔行街經過,見到新會道開左間新burger 店,反正兩個人行到倦倦地, 又冇乜野做未兩個人走去試下。可能五點幾關係, 入面只有兩三台客。二話不說,點左個burger with bacon , burger with mushroom , salad,同埋chichen ring。o黎到冇諗過burger 會咁大。先講佢個side dish 薯條,好熱,應該係即叫即整而個burger 真係好好好有肉味同好厚, 最鍾意佢個mushroom burger, 唔油, 一路食, 一路o的mushroom 跌出o黎,份量十足。講真一個普通女仔未必食得o西。所以價錢雖然比一般貴o的, 但都值。而個雞翼,雖然係炸,但都唔係好油,o岩o西我。個salad 同樣好fresh, 總之樣樣野都好似即叫即整咁, 抵讚,唔似出面o的咁, 雪到硬o西。本來想試埋佢地個菇條, 但實在太飽, 放棄左我地兩個女仔本來諗住坐下,食下野, 但見佢原來夜晚係酒bar, 所以最後都點下啤酒,傾下計。冇諗過cwb 有個咁清靜o既地方,唔使次次都好似俾人趕咁,最後我地坐左成個幾兩個鐘先走人。
可能五點幾關係, 入面只有兩三台客。

而個雞翼,雖然係炸,但都唔係好油,o岩o西我。

burger
雞翼
2010-08-16
burger
雞翼
  • burger,salad