2021-07-05
放假又好耐無出去,咁啱呢排好似多地方減價,同男朋友行下中環本身都無打算求其食d野,上網睇睇下d野食唔錯咁,就卜左呢間餐廳地理上的確有d 戟,但其實上完電梯一落去行幾步就到,係石板街對出,其實都幾易搵(雖然我係路痴所以搵左2分鐘)入到去先知原來間店唔大,但裝修得好有格調 好啱吹水飲野 值得一提佢街景都好靚2個人叫左3樣, 一個意粉、一個Rips、一個Burger全部野都起出預期地好食:1. 意粉: 意粉熟度perfect,配上忌廉芥末汁。入口會係蟹同牛油果味,之後會有芥末味滲出來。2. Burger: 相都未影就比男朋友搞亂個碟😡 無計,佢個onion ring真係太吸引🥴 我只係食左一啖burger 個combination係正常有嘅野,但塊肉的確比出面嘅Juicy 3. RIPS: 呢個超有驚喜 個肉好嫩,有汁得嚟離骨 有得同RXXX TXXXXXX 比 個車厘茄焗完無左草青味,好甜好好食因為對啤酒唔熟,我地係waiter 推介同耐心講解下,叫左3支手工啤酒多謝佢地一一解答我地d奇怪問題 呢間餐廳超級推薦
入到去先知原來間店唔大,但裝修得好有格調
好啱吹水飲野 值得一提佢街景都好靚
2個人叫左3樣, 一個意粉、一個Rips、一個Burger
全部野都起出預期地好食:
個車厘茄焗完無左草青味,好甜好好食
多謝佢地一一解答我地d奇怪問題
呢間餐廳超級推薦