2015-11-03
今日放假行開沙田就去左CITY ART試下佢地既半自助午餐。CITY ART環境清靜,岩晒我唔鍾意嘈雜既地方。時間由十二點開始去到兩點半,有兩個半小時享用午餐。收費係每位218,另有加一服務費。中銀卡可享8折優惠,而OPENRICE都有8折(只限星期一至五)。其他信用卡都有85折優惠呀!!!主菜就係餐牌度揀一款,其他沙律、湯同甜品就係BUFFET枱度自助任食。我地一人叫一個主菜,之後大家SHARE食。BUFFET枱有COLD CUT,SMOKED SALMON,PARMA HAM,數款芝士,另外有些沙律。燒1855肉眼扒伴新薯及椰菜花配牛肝菌燒汁燒豬鞍伴紫蕃薯蓉及焦糖菠蘿配蘋果汁咖喱羊架伴紅花黃薑飯或烤餅仲有4款HAAGEN- DAZS雪糕都係自助任食,由於本人最鍾意食雪糕,所以其他甜品就冇食到啦!!!最後泊車仲有兩小時免費,今餐真係抵呀!!!!!!
CITY ART環境清靜,岩晒我唔鍾意嘈雜既地方。
時間由十二點開始去到兩點半,有兩個半小時享用午餐。
收費係每位218,另有加一服務費。
其他信用卡都有85折優惠呀!!!
我地一人叫一個主菜,之後大家SHARE食。
BUFFET枱有COLD CUT,SMOKED SALMON,PARMA HAM,數款芝士,另外有些沙律。 燒1855肉眼扒伴新薯及椰菜花配牛肝菌燒汁 燒豬鞍伴紫蕃薯蓉及焦糖菠蘿配蘋果汁 咖喱羊架伴紅花黃薑飯或烤餅 仲有4款HAAGEN- DAZS雪糕都係自助任食,由於本人最鍾意食雪糕,所以其他 甜品就冇食到啦!!!
最後泊車仲有兩小時免費,今餐真係抵呀!!!!!!