6天前 11 瀏覽
本農曆年最後一個TGIF,過海去感受吓人氣最有feel西環呢間pizza店到星期五放工時間都幾旺場,仲好有外國氛圍夜晚仲有幾抵食嘅dinner set,實屬難得,一開頭已經有一大盤小食拼盤,包含五樣小食。唧吓檸檬落炸新鮮魷魚,更加吊出其鮮感自製雞肉炸丸子好大嚿,點黑松露醬食勁正,雞肉打得好好烤麵包配自製番茄莎莎醬好醒胃,番茄好新鮮。煙三文魚配酸豆、檸檬同特級橄欖油,整個配搭好地中海風情主菜揀咗白松露香油牛肝菌意大利燴飯,成碟好香松露同菇味啖啖滿有菌類嘅香氣,仲有菇肉好綿,飯粒煮得啱啱好Pizza揀咗Parma ham、哥根蘇拿芝士同洋蔥,size都有成11吋,薄批但兩個人食有突火腿鹹香貫穿成塊pizza,組合唔會太heavy啱啱好跟餐有espresso free flow㗎,不過夜晚飲espresso又未必個個得bartender都有recommend lemonade畀我地,亦好醒神又醒胃最後加個甜品,食意大利嘢當然要加tiramisu,佢地嘅tiramisu勁大份,兩個人食綽綽有餘蛋糕有層次又綿,cream香酒香俱全
本農曆年最後一個TGIF,過海去感受吓人氣最有feel

自製雞肉炸丸子好大嚿,點黑松露醬食勁正,雞肉打得好好

主菜揀咗白松露香油牛肝菌意大利燴飯,成碟好香松露同菇味

啖啖滿有菌類嘅香氣,仲有菇肉好綿,飯粒煮得啱啱好

2人套餐

火腿鹹香貫穿成塊pizza,組合唔會太heavy啱啱好

提拉米蘇

蛋糕有層次又綿,cream香酒香俱全
2025-01-24
10 分鐘 (堂食)
2人套餐
提拉米蘇