2019-12-12 1173 瀏覽
朋友喺新蒲崗返工,最近行過見到開咗呢間餐廳都未食過,大家鍾意食西餐所以book咗三位,諗住星期二應該冇咁多人掛點知都係坐滿👍有個朋友遲咗收工我哋兩個叫咗個香辣雞翼配薯條,香辣雞翼係辣粉好惹味,我個人比較喜歡食粗薯條,佢又炸得好好味😬 北海道蘆筍天使麵配黑松露忌廉汁,黑松露汁同黑松露天使麵軟度剛剛好,好香牛油味,我覺得除咗威靈頓牛柳,呢個天使麵都要推介😬另外Book枱時預訂了威靈頓牛柳,呢間餐廳嘅威靈頓牛柳都好出名,果然冇令我地失望,酥皮好好味呢個牛嘅肉汁和質地都整到剛剛好,雖然我哋放咗一陣先食,但都冇影響威靈頓牛嘅質素,一定要試,但個配菜蒜頭都超好味,蒜頭軟身但都好入味Like👍👍又叫左龍蝦咪多全件,見到OpenRice個個都有叫,佢將龍蝦肉起咗撈埋蘑菇個醬汁我從來都未食過,隻龍蝦都有好多肉抵食😬燒烤猪肋骨就最後先上枱,燒汁不會太甜,都好好味,不過可能因為最遲上枱我哋三個女仔已經食得好飽最後食唔晒🙈但其實係我哋叫得太多嘢食了,樣樣都好想叫🤭以下5分為滿分😋好味程度: 😋😋😋😋 💞回頭度: 💕💕💕 💕 💕📝服務: 📝📝📝📝 📝🌉環境: 🌉🌉🌉 🌉 網址: https://s.op

以下5分為滿分
😋好味程度: 😋😋😋😋
💞回頭度: 💕💕💕 💕 💕
📝服務: 📝📝📝📝 📝
🌉環境: 🌉🌉🌉 🌉

網址: https://s.openrice.com/QrbS0stu800~usB3zAw
地址: 新蒲崗景福街87號地舖
電話: 22950336