2009-07-25
原本想到 bostonian 食lunch. 但因為昼咗d, 已經成1:45pm, 可能buffet salad 已經比人食得七七八八, 於是就轉到 Main St. Deli 食lunch.未入到去都唔知原來呢度都幾大. 環境都好relax~ 好外國feel! 美國菜應該都幾大份,所以我地兩個人order兩種菜式試下. 我地order左Monster Beef Burger 同Open Faced Crab Omelet. 侍應好醒咁問我地係唔係share, 仲話幫我地切開個burger 一半先上枱. 我覺得佢地都幾細心! 之後我地仲order咗杯strawberry milkshake 同black cherry soda添!果然兩碟都好大份,買相好吸引! Monster Beef Burger 嘅漢堡扒牛肉味濃厚而且juicy,飽烘得好香! 伴碟嘅蕃薯條好正~ 另外Open Faced Crab Omelet真係有好多蟹肉,蛋又好滑~呢餐好滿足 一定會再去試埋其他burger!!!
美國菜應該都幾大份,所以我地兩個人order兩種菜式試下.
呢餐好滿足 一定會再去試埋其他burger!!!